Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 10. december 2013

Prinsgemalens søndagstur på Staden

Christianitter, turister og andet godtfolk på Christiania kunne søndag ved middagstid opleve, at fristaden fik besøg af prins Henrik. Det skriver Ekstra Bladet i dag, tirsdag. Prinsgemalen gik blandt andet igennem Pusher Street, og en af de andre besøgende, Emil Olieu, tog et billede af prins Henrik, der stillede op til foto sammen med to lokale beboere.

- Jeg talte ikke personligt med prinsen. Men jeg ved, at han sagde til de to christianitter, at han bare var ude at gå en hyggelig søndagstur, fortæller Emil Olieu til avisen. Han mente i øvrigt at kunne iagttage, at prins Henrik kun havde én vagt med ved besøget på Christiania, og han synes, det er positivt, at prinsgemalen besøgte fristaden:

- Det er da mega fedt, at han ikke lader sig skræmme af mediernes skræk-kampagner om, at det er farligt at færdes på Christiania. Jeg er også næsten sikker på, at prins Henrik i søndags besøgte Christiania, fordi han er meget kunstinteresseret, og der er jo masser af kunst på Christiania.

I øvrigt har det royale søndagsbesøg medført mange positive kommentarer på Ekstra Bladets hjemmeside, hvor blandt andre Luci S. skriver:

- Det er sympatisk af Prins Henrik at gå en tur på Staden, hvor jeg i øvrigt har hørt, at han har været før. Mon ikke det giver ham noget at fortælle familien om til julefrokosten.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar