Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 4. december 2013

Mette-Marit med Haakon på job

Idag mødte både kronprins Haakon og Mette-Marit op, i forbindelse med et møde i Kronprinsparets Fond. Det var kun meningen at det var Haakon der skulle deltage, da Mette-Marit jo som bekendt er sygemeldt resten af året, efter sin nakkeoperation. 
OG så spiller alle jungletrommer jo igen.....for hvorfor er hun nu pludselig med? Og hvorfor vil de intet svare på? De ser som altid glade ud, men er det godt skuespil, eller ER de glade? 

Er det i virkeligheden et desperat forsøg på "damage control"? Prins Joachim og Alexandra "skyndte sig" i sin tid, at vise sig sammen offentligt, da skilsmisserygterne opstod. Pludselig var hun med ham på job, og de gik endda hånd i hånd, hvilket man ellers ikke så. - Og Brad Pitt og Jennifer Aniston lod sig også fotografere på "kærlighedsferie" få dage før de offentliggjorde at de skulle skilles.

Lyder jeg pessimistisk? Måske - men jeg synes det hele virker meget mærkeligt...Jeg synes håbet om at intet er galt, bliver mindre og mindre, for hvorfor i al verden bliver intet meldt ud/benægtet/totalt afvist? Hvorfor får pressen og de sociale medier "lov til" at svine kronprinsessen til på den måde, uden at hoffet synes at nu er det fa**** nok!! Det er mig virkelig en gåde....

   Skuespil eller ej; de ser glade ud - og hvor er det dejligt at se dem sammen
   efter alle de grumme skriverier....let's hope it will continue <3Så sent som idag, er dating sitet "tinder" blevet lukket ned i Norge. Sitet henvender sig til "singler i nærheden af dig" - og pludselig dukkede der et billede op af Mette-Marit som værende single, tydeligvis en falsk profil (but still)
Norsk TV2 tog efterfølgende kontakt til slottet, som nægtede at kommentere. TV2 skrev derefter på deres Twitter-site: "TV2 har været i kontakt med slottet, som ikke vil kommentere på at Mette-Marit tilsyneladende er på udkig efter en ny kæreste på de sociale medier." 

2 kommentarer:

  1. Sådan noget vrøvl gider ingen dog kommentere.Og da slet ingen kgl på FB.

    SvarSlet
  2. 1. Jeg skriver ikke på denne blog for at få kommentarer. Får jeg det, er de selvfølgelig velkomne, men det er ikke derfor jeg har bloggen.

    2. Kongelige på Facebook? Tror du srlv på at det er de kgl. selv der huserer på FB? Ahhhhh....

    3. Du gad.

    SvarSlet