Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 18. december 2013

Charlene - den smukke ulykkelige brud!

Den 2. juli 2011 kunne millioner af TV-seere verden over, følge med i vielsen mellem fyrst Albert af Monaco og hans kæreste gennem mange år, den sydafrikanske svømmer, Charlene Wittstock. Et storslået eventyrbryllup til 55 mio. dollar - og dermed et bryllup man skulle mene, burde være helt perfekt.
Men det var øjensynligt ikke nogen lykkelig brud, der smuk, dyr og hvid gik den lange gang op af den røde løber, arm i arm med sin far.  Det var en brud der virkelig så ud til at begrebet "den lange gang" vitterligt var lang! Og grum og hård...
For nok blev den høje, slanke Charlene Lynette Wittstock, fyrst Albert's udkårne. Den smukke kvinde blev gift med fyrsten, Men det var lige før, at brylluppet ikke var blevet til noget!!


Ifølge hårdnakkede rygter forsøgte Charlene angiveligt at flygte fra sin forlovede få dage før brylluppet. Det lykkedes Albert at forpurre sin kommende bruds flugt, ved at sende det franske politi efter hende. Politiet stoppede Charlene i lufthavnen i Nice, hvor hun havde købt en enkeltbillet til sit hjemland. I stedet blev hun venligt, men bestemt, ført tilbage til det lyserøde fyrstepalads, hvor hendes gom ventede. Her lykkedes det Albert at overtale Charlene til at gennemføre brylluppet.

Og bryllup, det blev der jo som bekendt. Over flere dage festede det lille fyrstedømme, sammen med kongelige som vores egne Frederik og Mary og Joachim og Marie, samt mange andre af de unge fra Europas kongehuse. Men også internationale navne som sir Roger Moore, designeren Isabel Kristensen, der hjalp den skælvende brud, Shirley Bassey og Boris Becker deltog i det overdådige bryllup. Her kunne alle gæsterne tydeligt se, hvordan tårerne bare løb og løb ned ad Charlenes kinder, mens Albert med bister mine ignorerede sin grædende brud. Og selvom parret bestemt gjorde meget for at forsøge at vise, at det var ægte kærlighed, der bandt dem sammen, så kom de end ikke i nærheden af at se lige så forelskede og lykkelige ud som Mary og Frederik, Joachim og Marie eller Victoria og Daniel alle gjorde, da de blev gift!

- "Det er ikke ægte kærlighed, som det er med Daniel og Victoria", sagde Léna Lutaud, redaktør på den franske avis, Le Figaro, efter Albert og Charlene havde annonceret deres forlovelse året før. Op til brylluppet havde Charlene udtalt, at hun ikke kunne vente med at høre lyden af små trippende fødder i Palais de Princes. Men hendes ord stod i skærende kontrast til de mange tårer.

Albert og Charlene mødte hinanden ved en svømmekonkurrence i Monaco i 2000. Dengang var Charlene OL-svømmer og havde vundet adskillige mesterskaber ligesom hendes 200 meter medley-team havde svømmet sig til en 6. plads ved OL i Sydney. Under konkurrencen, mødte hun Alberts blik.

- "Det var meget smigrende. Efter han havde set mig svømme, bad Albert om tilladelse til at invitere mig ud. Vi tilbragte hele aftenen med at le og snakke", har Charlene fortalt om mødet med sin prins. 

Første gang parret lod sig se af offentligheden, var ved vinter OL i Torino i 2006. Siden har Charlene været Alberts faste ledsager. Han var ellers kendt for at være en notorisk playboy og ungkarl. Mens hans søstre, Caroline og Stephanie, begge har giftet sig to gange, har Albert styret udenom. Og det på trods af at han har datet nogle af verdens mest eftertragtede kvinder som fotomodellerne Victoria Silverstedt, Naomi Campbell og Claudia Schiffer.

Ydermere har han også nødtvungent måtte vedkende sig faderskabet til to børn. En 19-årig datter, der bor i USA med sin mor, og en dreng på otte år, som bor i Frankrig med sin mor. Men eftersom begge børn er født udenfor ægteskabet, indgår de ikke i arvefølgen til Monacos trone. Og da Albert i årevis ikke havde fundet den rette, besluttede man i 2002 at indføre en lov om, at hvis han ikke fik børn, så ville storesøster Caroline, og en af hendes sønner overtage tronen.

Charlene har hele tiden vidst, at hendes mand har fået to børn uden for ægteskab, og har tilsyneladende forliget sig med den tanke. Men kort før brylluppet fik hun nys om et nyt rygte, der sagde at Albert havde et tredje barn, der også var født uden for ægteskab. Men dét, der ramte Charlene ekstra hårdt, var, at barnet skal være født i løbet af de fem år, hun og Albert havde haft deres forhold!?! Albert har aldrig officielt bekræftet, at han er far til tre, og det tyder også på, at han og Charlene har lagt rygterne op til deres bryllup bag sig. Nu. For de første mange gange, han og Charlene viste sig sammen efter brylluppet, var fyrstindens smukke øjne sørgmodige, selv om hendes læber smilede. - Først i marts i år, hvor Charlene åbnede en udstilling om sin forgudede afdøde svigermor, Grace Kellys kjoler og personlige stil, er hendes øjne begyndt at smile lige så meget som hendes læber. For mig at se, dog mest når hun er alene uden Albert ved sin side.

   Jeg tænker altid på hende her, når jeg ser Charlene; prinsesse Diana... (R.I.P) 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar