Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 12. december 2013

Haakon til Nobelkoncert - og med Mette-Marit på konferrence

Tirsdag deltog han mindeceremonien for Nelson Mandela i Sydafrika -  og i går aftes var han til stede ved Nobelkoncerten i Oslo - norske kronprins Haakon. Nobelfestlighederne er en stor tradition i både Norge og Sverige, og kronprinsparret deltager normalt både ved prisoverrækkelsen (som var tirsdag aften) og ved koncerten. I år var det kun kongeparret der deltog i tirsdagens festligheder, da kronprinsen som bekendt var i Johannesburg, og kronprinsessen fortsat er sygemeldt. Onsdag aften fulgtes Haakon med Mette-Marits søn Marius, da der var koncert i Oslo Spektrum. Her var det skuespillerne Claire Danes og Aaron Eckhart der ledte koncerten, som havde en række internationale stjerner på menuen, bl.a. Mary J. Blige, James Blunt, Morrissey og Envy. 


Helt sygemeldt er hun nu ikke, Mette-Marit, i sidste uge deltog hun og Haakon i et møde i Kronprinsparets Fond, og igår ved frokosttid deltog hun på Norad konferrencen, hvor årets tema var helse og uddannelse. -"Jeg har det bedre, og det er jeg vældig taknemmelig for. Jeg føler mig dog ikke særlig mobil" fortalte Mette-Marit, og undskyldte at hun derfor ikke kunne dreje sit hoved mod publikum under interviewet fra scenen.
Der blev da også taget hensyn til kronprinsessen, der bestemt ikke tilbage på fuld program; hun var kun tilstede på konferencen i en lille time. Her havde hun til gengæld Haakon med ved sin side - og skilsmisserygter eller ej, så lyste den (smukke) mand altså - set med mine øjne - rimelig meget af kærlighed. Det blik han ser på sin kone med her, er ihvertfald ikke et blik det siger "din utro kæ****g! Føj. Jeg vil skilles!" Så enten spiller han spillet rigtig godt (og burde i så fald Oscar-nomineres), eller også har det hele "bare" været (og er) rygter - onde, onde rygter. Det ved de kun selv.

   Mette-Marit havde et tydeligt operationsar på halsen


Det er i øvrigt annonceret fra hoffet, at Haakon og Mette-Marit og deres børn, tilbringer julen i familiens hytte i Uvdal, mens kong Harald og dronning Sonja fejrer julen i Oslo sammen med prinsesse Märtha Louise og hendes familie. 
Så det ser ihvertfald ud til at julefreden er sikret i den lille familie - lad os håbe det samme gælder for fremtiden som mand og kone - andet ville simpelthen være for trist. 


   Her et par billeder fra tidligere Nobelkoncerter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar