Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

fredag den 27. december 2013

Jul på Marselisborg

Den kongelige familie har fejret julen sammen på Marselisborg Slot i Aarhus. Regentparret ankom i lørdags, den 21. december, og da det er tradition at dronningen selv pynter op, mon så ikke der er blevet brugt "et par timer" på det inden resten af familien ankom. Det gjorde de lillejuleaftensdag - hele flokken fra Amalienborg og de to voksne og to yngste børn fra Schackenborg. Prins Nikolai og prins Felix har tilbragt julen sammen med deres mor og papfar, grevinde Alexandra og Martin Jørgensen.

Hvert år går kongefamilien altid til gudstjeneste juleaften, og dette år var ingen undtagelse. Tirsdag eftermiddag ankom familien til Aarhus Domkirke i to biler, og de to ældste børnebørn, prins Christian og prinsesse Isabella drønede hurtigt op til farmor og grand papa, for at følges med dem ind i kirken, mens lille prins Henrik gik pænt mellem sine forældre. De tre yngste, tvillingerne Vincent og Josephine, samt lille Athena blev passet hjemme på slottet.

Igår, 2. juledag forlod "børnene" Marselisborg, men Regentparret bliver et par dage endnu. Først kort før nytår vender dronningen tilbage til København, for at gøre klar til sin nytårstale fra Christian IX's Palæ. Dagen efter er dronningen og prinsgemalen værter ved den årlige nytårskur og efterfølgende taffel for blandt andre regeringens ministre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar