Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

lørdag den 28. juni 2014

Carl Philip & Sofia Hellqvist forlovet

Svenske prins Carl Philip blev igår forlovet med sin kæreste, Sofia Kristina Hellqvist. Parret har kendt hinanden siden 2008, og det var et samtaleemne af de helt store, da det kom frem, at prinsens kæreste var tidligere Paradise Hotel-deltager... Men lykkelige så de ud, da de fredag eftermiddag trådte frem på Stockholm Slots borggård og meddelte, at de havde forlovet sig.


Hånd i hånd mødte parret pressen, glade og smilende, og fortalte om den lykkelige begivenhed der havde fundet sted samme morgen, hvor Carl Philip var på knæ og fri til Sofia med en ring, som han endda selv har været med til at designe. - "Dagen har været fantastisk. Det er meget nyt, og det føles fantastisk godt," sagde Sofia Hellqvist.

Det svenske hof har ikke meldt en bryllupsdato ud, men ifølge en pressemeddelelse regner man med, at brylluppet vil stå i løbet af sommeren 2015.

"Sofia har i dag svaret ja på spørgsmålet om, hun kunne tænke sig at dele resten af livet sammen med mig. I dag er en lykkens dag for Sofia og mig. Jeg er superglad, overlykkelig og også lidt stolt."

35-årige prins Carl Philip og 29-årige Sofia Hellqvist, mødte hinanden ved en tennisturnering i Båstad i 2008. I 2010 blev forholdet kendt i offentligheden, og den 25. juli samme år bekræftede prins Carl Philip og Sofia Hellqvist, at de havde fundet sammen. I 2011 flyttede de sammen i en luksuriøs femværelsers villa-lejlighed i Djurgården i Stockholm, og sammen har de hunden Siri.


   Til bryllup sammen sidste sommer

   Hverdagsliv...med hunden Siri 

   Fortiden....men skal vi egentlig ikke bare lade den ligge? 

   Det var i øvrigt prinsesse Madeleines mand, Chris O'Neills 40-års fødselsdag igår.
   Han og Sofia fulgtes til lille prinsesse Estelles dåb i maj 2012, hvor ingen af dem var
   officielt forlovet endnu, men dog inviteret med som private gæster.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar