Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 18. juni 2014

Familiehygge i Tivoli

Dronning Margrethe havde en herlig mandag aften i Tivoli (16. juni) Ikke bare var der repremiere på balletforestillingen ”Den standhaftige Tinsoldat” på Pantomimeteatret, hvor dronningen har skabt scenografien. Hun var også omgivet af tre af sine børnebørn: Prins Nikolai, prins Felix og prins Henrik. Så det var en strålende aften i den gamle have.

Selv om det ikke var første gang, H.C. Andersens berømte eventyr blev opført som ballet, så var det faktisk første gang, at prins Joachim og hans familie skulle se forestillingen. Det afslørede prinsen overfor BT, da han sammen med Marie, Nikolai, Felix og lille Henrik ankom til Tivoli kort før forestillingen begyndte. Alle havde en forrygende aften - ikke mindst Felix og lille Henrik var vildt begejstrede, og gik med liv og sjæl op i eventyret om den et-benede tinsoldat.

Bagefter fik Henrik sig en sludder med farmor, mens de hånd i hånd forlod Pantomineteatret sammen med resten af familien. - Og sikken familie! Det er altid en fornøjelse at se billeder af dem sammen, for der er garanti for at se en glad, afslappet familie. Marie har helt tydeligt taget Nikolai og Felix til sig, som var de hendes egne (og omvendt); der stråler altid en varme og dejlig kemi imellem dem.Et andet sted i København, nemlig i Parken, var to af dronningens andre børnebørn til koncert med det populære boyband One Direction. Prins Christian og prinsesse Isabella fulgtes med deres mor, kronprinsesse Mary, samt to venner og Marys veninde Birgitte Handwerk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar