Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 10. juni 2014

Smukke Máxima

Smukke dronning Máxima - og hendes mand, kong Willem-Alexander - var fredag til stede ved 70-års dagen for D-Dag, i Normandiet, sammen med mange af Europas øvrige kongelige, blandt andet vores egen dronning Margrethe, som i dagens anledning var trukket i en af de turkisblå dragter, som må formodes at hænge aller forrest i den kongelige garderobe for tiden... 👗🎽👑

Máxima var i farverig kjole og gul bolero, og hyggede sig i selskab med bl.a. USA's præsident Barack Obama, Belgiens dronning Mathilde og Norges kong Harald. 
Jeg tror bestemt ikke Máxima kan beskyldes for at være hverken kedelig eller stiv i betrækket på nogen måde - hun virker som en der kan få en fest (eller ihvertfald noget sjovt) ud af de fleste begivenheder.

Lørdag var det hollandske kongepar så til bryllup i Wien i Østrig. Her blev Máximas bror, Juan Zorreguieta gift med sin Andrea Wolf, og de tre prinsesser Catharina-Amalia, Alexia og Ariane var brudepiger for deres onkel og tante. Med til bryllup, som blev holdt på Liechtenstein Palads, var i øvrigt også prinsesse Beatrix.

 
   Til bryllup i Wien, lørdag den 7. juni 

   I starten af ugen besøgte Monacos fyrst Albert Holland, og til aftenens
   gallamiddag var Máxima i en smuk grøn kjole - fedt med farver! 👍👗

Ingen kommentarer:

Send en kommentar