Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 24. juni 2015

Mary åbnede nyt livreddertårn

Der står sommer på kalenderen, men der var ikke meget sommer for kronprinsesse Mary og de mange fremmødte på Tversted Strand i Nordjylland, da kronprinsessen mandag åbnede et nyt livreddertårn.


Med en spand havvand åbnede kronprinsessen det nye livreddertårn på Tversted Strand, som er en af de mest populære badestrande i Vendsyssel. Tårnet er det 37. af slagsen, som TrygFonden Kystlivredning har rundt langs de danske kyster, og tårnet er bemandet med specialuddannede kystlivreddere i hele badesæsonen frem til 15. august.

"Det er klogt at kende sine egne begrænsninger og lære de fem baderåd. I Danmark er der ikke langt til vandet, og derfor er det meget vigtigt, at alle børn lærer at svømme. Jeg plaskede selv rundt som to-tre-årig, og jeg har stor glæde af at svømme," sagde den kongelige badegæst, som dog ikke kastede sig ud i bølgerne men til gengæld iførte sig en stor varm poncho udenpå sin dunjakke, for overhovedet at kunne holde varmen på den nordjyske badestrande, hvor temperaturen ikke kom op på mere end 13 grader.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar