Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 8. juni 2015

Isabella; prinsesse, færge & falkoner

I lørdags (6. juni) havde prinsesse Isabella sin første officielle opgave. I eget navn endda; hun tog nemlig, sammen med sin mor, turen til Samsø for at døbe den nye Samsøfærge "Prinsesse Isabella". Færgen er den første indenrigsfærge i Danmark på flydende naturgas.

Prinsesse Isabella forestod dåben af den nye færge i Sælvig Havn, der dagligt sejler mellem Sælvig på Samsø og Hou i Jylland. 

Senere på dagen besøgte Kronprinsessen og Prinsesse Isabella Samsø Bær. Her gik de en tur i jordbærmarkerne og plukkede hver deres bakke friske danske jordbær - og man kan jo altså ikke plukke jordbær uden at smage på dem undervejs ;-)  
Udover at plukke jordbær, overværede de to prinsesser en produktion af rapsolie samt en bolsjeproduktion. Samsø Bær producerer både marmelader, saft, rapsolie og forskellige snapse på lokale råvarer fra Samsø. 

Efterfølgende gik turen til Samsø Naturskole, hvor Mary og Isabella deltog i vandring på Grønhoved iført vandsikre vaders, naturligvis - og slutteligt besøgte de to Falkecenter Samsø, der fremviste både ugler og falke, og her kan man vel godt sige, at Isabella gik i sin fars fodspor og forsøgte sig som vaskeægte falkoner - endda med en endnu større falk end farmand i sin tid lod sig forevige med (se billede længere nede i indlægget).


    I 2010 fik Kronprinsparret taget nye officielle billeder i deres nye hjem i Frederik VIII's Palæ
    og på det ene billede står kronprins Frederik på balkonen med en falk på armen.
    I lørdags prøvede hans ældste datter det samme - og endda med en endnu større falk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar