Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 18. juni 2015

Carl Philip & Sofia - Brudekjolen

Prinsesse Sofias smukke brudekjole var lavet af den svenske designer Ida Sjöstedt, der havde givet den nye prinsesse smukke blonder omkring skulderpartiet, ned over armene og skørtet, og så havde kjolen en smuk V-udskæring i halsen.


Den dygtige designer havde i kjolen formået at kombinere Sofias egen smag, med det en prinsessekjole også skal indeholde. Selv er Sofia glad for en smal silhuet, men det er påbudt, at der også skal være en vis volumen i en prinsesses brudekjole, og det fik Ida Sjöstedt på flotteste vis skabt.

Overordnet set var den smukke kreation let og sommerlig, og bestod ud over blonderne af silkecrepe og silkeorganza og et ca. tre meter langt slæb. Ifølge den norske hjemmeside minmote.no må man bøje sig i støvet for Sofias kjole, som man mener, er inspireret af hertuginde Kates brudekjole, blot er den mere tætsiddende. Personligt synes jeg den minder mere om prinsesse Maries, hvis den absolut skal sammenlignes med nogen. Men de er selvfølgelig hver især tre vidt forskellige kjoler.

Sofias slør var håndlavet og broderet af Ida Sjöstedt, og fra den norske modeside er der topkarakter til Sofias samlede outfit. Kjolen topper alt, hvad der tidligere er set på hende, og så lader både hendes frisure og den flotte brudebuket kjolen komme helt til sin ret.

Dét Sofia havde som royal brud, som ingen andre tidligere har haft - ihvertfald ikke synligt - var hendes tatovering i nakken. Noget nogle har rynket lidt på næse af, men helt ærligt, vi lever i 2015 hvor over flertallet har en eller flere tatoveringer, så come on altså - that's life! 

    Til sammenligning: Sofia vs. Kate
    Og Sofia vs. Marie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar