Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 15. juni 2015

Carl Philip & Sofia - Havefest i Logården

Inden bryllupsfesten for alvor gik i gang med treretters menu og fornem kage i Vita Havet på Stockholms slott, var der havefest i Logården, hvor prins Carl Philip holdt en flot tale til hele Sverige, og hvor brudeparret kyssede og hilste på alle gæster inden middagen. 

Mens gæsterne ventede på brudeparret, fik de serveret champagne mens de sludrede på kryds og tværs, og hyggede sig i det gode vejr. Brudeparret tilsluttede sig selskabet efter deres karettur gennem Stockholms gader, og blev tiljublet hele vejen fra kareten op på "terrassen" - og videre endnu til døren senere lukkede bag dem, og selskabet trak indenfor til bl.a. fotografering og bryllupsmiddag.

Også de små prinsesser Estelle og Leonore var med til at nyde lidt af festen i haven foran slottet. Der blev hygget helt afslappet, og alle så ud til at have det skønt. Estelle var ellevild da hendes onkel og tante (brudeparret) endelig kom, og krammede dem begge hjertevarmt. Brudeparret havde en aura af dyb forelskelse omkring sig, og Carl Philip stak armen i vejret som om han råbte "jeg fik hende sgu!" Ingen kommentarer:

Send en kommentar