Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 14. juni 2015

Carl Philip & Sofia - gæsterne ankommer

Dronning Margrethe havde valgt kærlighedens farve da hun igår deltog i sin gudsøn, prins Carl Philips bryllup i Slottskyrkan i Stockholm. Iøvrigt den samme røde kjole hun bar, da hun fejrede sin 75-års fødselsdag på Christiansborg Slot den 15. april.
Hun ankom alene til kirken, med med sig hjemmefra havde hun begge sine sønner og svigerdøtre.
Både prinsesse Marie og kronprinsesse Mary var i nye kjoler, og smukke som altid.

Dronningen var blot en af fire dronninger, der fejrede det svenske prinsebryllup uden sin mand; det samme gjorde dronning Sonja, dronning Máxima og dronning Mathilde - men alle var smilende og glædede sig helt sikkert til en dejlig bryllupsfest på slottet - og ikke mindst en smuk vielse i den imponerende slotskirke.

    Prins Joachim & prinsesse Marie
    Kronprins Frederik & kronprinsesse Mary
    Dronning Máxima
    Dronning Mathilde
    Dronning Sonja
    Kronprins Haakon & kronprinsesse Mette-Marit
   Prinsesse Märtha Louise & Ari Behn
    Prins Nikolaos & prinsesse Tatiana
    Prins Edward & grevinde Sophie

6 kommentarer:

 1. Dejlige billeder fra et utrolig fint og smukt bryllup. Jeg kom til at tænke på noget helt helt andet, da jeg så billederne. Prins Nikolaos og prinsesse Tatiana har de børn? Jeg synes at huske, hun var gravid, men man har da ikke hørt mere her til efterfølgende, eller har man?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret, for et par år siden blev der skrevet i pressen, at Tatiana var gravid - det blev dog aldrig officielt bekræftet fra hoffets side, og hun fik aldrig noget barn. Om hun virkelig var gravid og mistede barnet tidligt i forløbet, eller om det bare har været sladderblads gætteri, ved jeg ikke. Kan huske at jeg undrede mig over at hun forblev så tynd... :-) De har en hund, ved jeg til gengæld, meeeen det er jo lidt noget andet ;-)

   Slet
  2. Hehe ikke helt nej.
   Tak for svar :)

   Slet
 2. De var så fine allesammen ... men jeg tror, at Dronning Maxima vinder for mig denne gang - hvor ser hun dog fantastisk ud!

  SvarSlet
 3. Enig, Camilla. Dronning Máxima var virkelig, virkelig smuk i lørdags. Hvilket hun jo stort set altid er. Hun stråler bare på sin helt egen måde, og kjolen klædte hende virkelig. Hun er i øvrigt blevet meget slank på det sidste, men wauw!! :-)

  SvarSlet