Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 22. juni 2015

Joachim & Marie - Fødselsdagsferie på Ibiza

Vi går vel alle og drømmer om sol og sommer, her langt inde i juni måned? Prins Joachim og prinsesse Marie gjorde forrige uge alvor af drømmen, og tilbragte et par dage i forbindelse med prins Joachims 46-års fødselsdag, på den spanske Middelhavsø Ibiza.


Her slappede de af og nød solen, varmen og det krystalklare vand sammen med vennerne, heriblandt Christian Scherfig og Agnete Arnø. Børnene var blevet hjemme, så den stod på ren afslapning og 
masser af tid til at bade, slikke sol og nyde opholdet på den gigantiske luksusyacht, der for en tid udgjorde deres hjem. Blandt andet sejlede selskabet ned til den lille paradis-ø Formentera, som ligger syd for Ibiza.

Her spiste de en lækker frokost på fiskerestauranten Juan y Andrea, som er kendt for at servere noget af den bedste paella i Spanien. Bagefter blev selskabet sejlet tilbage til yachten i restaurantens gummibåd, og efter at have siddet i varmen hele eftermiddagen trængte alle til en forfriskende dukkert.

Om lørdagen (13. juni) deltog Joachim og Marie som bekendt i prinsebryllupet i Stockholm, netop hjemvendt fra en dejlig ferie.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar