Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 8. juni 2015

I mellemtiden.... Tekniske problemer

Der har været problemer med blogger, og jeg har ikke kunnet poste indlæg på bloggen de sidste to uger...Nu er min iPad ved at drukne i billeder der venter på at blive postet - med forsinkelse, men det er jo bedre end aldrig! :-)

F.eks. har prins Joachim og prinsesse Marie i mellemtiden fejret 7-års bryllupsdag. Det skete søndag den 24. maj og dagen tilbragte den lille familie i Aarhus, hvor Joachim deltog i  "Classic Race". Midt mellem bilos, benzindampe og sikkert en hulens larm, troppede Prinsen pludselig op med en ordentlig buket røde roser til sin smukke hustru <3  


I onsdags (3. juni) stod den på familiehygge i Tivoli. Kronprins Frederik tog sine to ældste børn, prins Christian og prinsesse Isabella med i Tivoli for at se deres farmor dronning Margrethes flotte kostumer og scenografi til balletten Svinedrengen på Pantomime-teatret.

Det kongelige trekløver dukkede op kort før forestillingen og satte sig på tilskuerpladserne og ventede, indtil dronningen selv kom ud blandt publikum for at overvære forestillingen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar