Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 16. juli 2015

Kronprinsparret - Sommer på Gråsten

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary holder sommerferie i det Sønderjyske - nærmere bestemt på Gråsten Slot, hvor Kronprinsen er kommet hver sommer siden han var barn. Først hos mormor, dronning Ingrid og senere hvor mor og papa, Dronningen og Prinsgemalen har ført traditionen med at samle familien hver sommer, videre. 
Det sker også næste weekend, hvor der lørdag (25. juli) er indkaldt til den årlige familiefotografering i slotsparken.


Men lige nu er det altså bare Kronprinsparret og deres fire børn, prins Christian, prinsesse Isabella, prins Vincent og prinsesse Josephine der hygger sig og holder ferie i Gråsten.
Her går dagene blandt andet med at ride - og der cykles til og fra Ridecentret, præcis som en helt almindelig familie på sommerferie ville gøre. De ville så nok bare være indlogeret i et sommerhus og ikke på et slot, men det er jo bare en mindre detalje. Eller en prioriterings sag. :-) 

Familien slapper af og nyder med garanti at have et hul i kalenderen - det der på godt dansk kaldes FERIE - uden pligter og andre praktiske gøremål.

I søndags gik det ifølge Her og Nu imidlertid galt, da prinsesse Josephine brækkede armen, mens hun var ude at ride. Josephine blev i første omgang kørt til skadestuen på Aabenraa Sygehus, men blev sendt videre til Odense Universitetshospital. Den lille prinsesse har nu armen i gips, men har det allerede meget bedre, oplyser Hoffet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar