Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 20. juli 2015

Kronprinsfamilien tog imod ringriderne i Gråsten

Der var hestevrinsk og børnelatter i luften, da kronprins Frederik og kronprinsesse Mary med børn, tog imod det traditionelle hesteoptog ved Gråsten Slot i Sønderjylland, søndag formiddag.


Gråsten Ringridning er en fast tradition hvert år den tredje weekend i juli og er en fest, der strækker sig over flere dage med arrangementer i hele byen. Søndag er der tradition for at kongefamilien modtager Ringriderforeningens optog foran Gråsten Slot - og således var det altså også i år. Her var det Kronprinsfamilien, der de sidste par uger har holdt sommerferie på dronning Ingrids gamle slot, der modtog de omkring 300 ryttere. De havde i øvrigt følgeskab af Kronprinsens fætter, prins Gustav af Berleburg og hans forlovede Carina Axelsson, der som de første er ankommet til Gråsten op til "familieugen" hvor også den årlige familiefotografering i slotshaven finder sted. 

Prins Christian, prinsesse Isabella og tvillingerne prins Vincent og prinsesse Josephine delte gavmildt ud af royale vink og sommerglade smil, mens de selv fik blomsterbuketter til tak. Og 4-årige Josephine, der for tiden har venstre arm i gips, demonstrerede, at selv en brækket arm kan løfte en buket. Prins Vincent viste derimod, ganske ubevidst, at han er en tro lille kopi af sin far. Med venstre hånd godt begravet i lommen, tog han imod blomster fra en lille blomsterpige - total cool stil dér! 

   

Ingen kommentarer:

Send en kommentar