Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 14. april 2015

Prins Henrik for syg til fødselsdag

Prins Henrik aflyser: For syg til fejring af dronning Margrethe.


Prins Henrik er så hårdt ramt af sygdom, at han ikke bliver rask nok til at kunne deltage i fejringen af dronning Margrethe, når hun torsdag fylder 75.

Det bekræfter Hoffets kommunikationschef, Lene Balleby, over for tv2.dk:

"Prinsgemalen har desværre influenza og kommer derfor ikke til at deltage i de kommende dages begivenheder," skriver Lene Balleby i en sms til tv2.dk.

Allerede mandag lå Prinsgemalen syg, og dronning Margrethe måtte således gennemføre sit pressemøde på egen hånd. Her fortalte Dronningen, at prins Henrik var ked af, han ikke kunne være til stede vil, og at hun "skulle hilse" - årsagen var, at han var syg med ”noget der ligner influenza”:

"Han har det ikke særlig rart for øjeblikket. Det har man jo ikke, når man har influenza. Det er rigtig ærgerligt," sagde dronning Margrethe til den fremmødte presse.

"Influenza er ikke sådan til at spøge med," tilføjede hun efter pressemødet, da nogle journalister ønskede den syge Prins god bedring.

Dermed går prins Henrik glip af de mange festlige begivenheder, der er planlagt onsdag og torsdag for dronning Margrethe i anledning af hendes 75-års fødselsdag. - Onsdag aften holder Dronningen gallamiddag for det officielle Danmark på Christiansborg Slot, og torsdag byder på et tætpakket program, hvor det er planen, at hun skal vækkes på Fredensborg Slot klokken 9 om morgenen og efterfølgende hyldes på Amalienborg og køre karettur gennem København. Aftenen står i festens tegn, hvor Dronningen holder stor middag på Fredensborg Slot.

Prinsgemalens sygdom kommer dog ikke til at have den store indflydelse på planerne, oplyser Hoffets kommunikationschef, Lene Balleby, til tv2.dk: "Programmet vil blive gennemført som planlagt uden Prinsgemalens deltagelse, og med de justeringer der er behov for," skriver hun i en sms.


Herfra ønsker vi prinsgemalen rigtig god - og forhåbentlig hurtig - bedring. Ingen kommentarer:

Send en kommentar