Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 21. april 2015

Familiehygge i Aalborg Zoo

Ovenpå en uge i 75-års fødselsdagens tegn, tog prins Joachim og prinsesse Marie i lørdags de to mindste børn, prins Henrik og prinsesse Athena en tur med i Aalborg Zoo. 

Prins Joachim er protektor for Aalborg Zoo og var inviteret dertil i anledning af havens 80-års fødselsdag - og selvfølgelig tog han familien med. Vejret var skønt, og alle fire hyggede sig med at kigge på de mange forskellige dyr. Athena gemte sig lidt bag sin bamse, men hilste pænt på de mange fine folk hun mødte på sin vej.

Senere på dagen, var det prinsesse Marie der var i centrum, da hun skulle optages i Christian den Fjerdes Laug i Jens Bangs Stenhus, som ligger i Aalborg centrum. Ceremonien foregik traditionelt for sådan noget, med udklædte ældre mænd, mjøddrikning og røde pølser med nitrit. Prinsessen tog det hele med godt humør, og fik til sidst overrakt sin egen Chr.4-nøgle, akkurat som hendes egen mand, svoger, svigerfar og svigermor fik det, da de i sin tid blev optaget. Over 8000 mennesker er i tidens løb blevet optaget i lauget i Aalborg, og foruden prinsesse Marie blev 14 andre optaget i lauget lørdag eftermiddag, bl.a. den tidligere sportsdirektør i AaB, Lynge Jakobsen.

   Der er altid underholdende i Abehuset

   Prinsesse Marie optages i Christian den Fjerdes Laug


Ingen kommentarer:

Send en kommentar