Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 28. maj 2014

I køkkenet med prins Henrik

Jo, vi kan godt lide ham, her på bloggen, ham prins Henrik - og synes kun det er rart, og fuldt fortjent, at der pt. er fokus på ham i medierne. Især fordi den er positiv...
DR1 har lavet en portræt serie med titlen "Hofretter", hvor man i tre programmer får et sjældent indblik i, hvordan det går for sig, når prinsgemalen går i køkkenet.


Hvad spiser regentparret egentlig til middag? Det får vi bl.a. svaret på - og i øvrigt alle opskrifterne til - når prins Henrik eksklusivt inviterer indenfor i slotskøkkenet på Fredensborg, hvor han sammen med køkkenchef Jesper Vollmer, planlægger og tilbereder regentparrets aftensmad.

Første afsnit blev sendt i tirsdags, og her skulle der blandt andet tilberedes frisk pasta, og bruges friske bær og frugter fra slottets orangeri. 

I program to medvirker brødrene Price, der går i køkkenet sammen med prins Henrik på Chateau de Cayx, og i program tre er det køkkenet på Gråsten Slot, der danner ramme for madlavningen i samarbejde med kokken Martin Frederiksen. Se med på DR1.

Se første afsnit af ”Hofretter” – klik her! (Vises på dr.dk indtil: 26. jun. 2014)


Prins Henrik har altid haft en stor interesse for gastronomi, og har udgivet kogebøgerne "Ikke Altid Gåselever" (1999), "Til glæde for ganen - nye opskrifter til et kongeligt køkken" (2005) og ”Helt magnifique – franske kokke ved det danske hof”.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar