Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 1. oktober 2014

Prinsesse Marie & "Brandsikker Bolig"

93-årige Edith Sørensen fik i går både en ny røgalarm og kongeligt besøg i sit hyggelig hjem i Birkehaven i Herlev - det var endda den kongelige gæst der satte brandalarmen op for hende.

Den kongelige gæst var prinsesse Marie, som kom forbi i forbindelse med Beredskabsstyrelsens nye kampagne "Brandsikker Bolig", et forsøg på at beskytte mod brand i hjemmet, især hos ældre borgere. Det første initiativ blev taget i Herlev Kommune, og prinsesse Marie besøgte i den anledning boligforeningen, hvor der er 26 boliger for ældre.

Da Marie havde monteret brandalarmen, klatrede hun ned fra stigen, og satte sig sammen med Edith Sørensen og projektleder Mikkel Rønnow fra Beredskabsstyrelsen, i sofaen i den hyggelige stue og snakkede om alt fra brandsikkerhed og stearinlys til børn, børnebørn og oldebørn.

Marie var som altid smuk at skue, denne gang i ganske afslappet "hverdags look" i varm efterårs bordeaux/blommefarver. Et outfit som måske nok kun hun og dronning Letizia ville slippe godt afsted med, når det kommer til kongelige; de har kroppen til det, og de er bare smukke og naturlige, uden de behøver de vilde dikkedarer til at shine dem op. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar