Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 28. september 2014

Prinsesser med maver

Inspireret af, at hertuginde Kate venter sit og prins Williams andet barn, har vi været en tur i gemmerne og gravet billeder frem af Europas prinsesser - og dronninger, som et par stykker af dem jo siden er blevet - med store, fine maver. Smukke er de jo, gravide eller ej - man kan jo dog se forskel. For det meste...


Det er bare så uheldigt, og så upassende når man TROR en kvinde er gravid og direkte spørger til maven der buler, og det så viser sig, at hun måske baaare har nydt lidt ekstra lækkert mad over en periode, og det simpelthen er ganske almindeligt flæsk der har sat sig på mavsen! *ups!
Det er sket i Norge - et par gange; Mette-Marit har en mave der til tider ynder at bule lidt mere end hun måske ville ønske. Fair nok at hun har former, hun har trods alt født tre børn, og selvfølgelig skal hun ikke rende rundt og være snøret ind, meeeen når nu man ved at fotografernes linser gerne zoomer ind og "får alt med", så kunne en bedre holdning gøre meget. Den strutter meget, den mave. Til tider.

I september 2010 struttede den åbenbart ekstra meget, og graviditetsrygterne florerede lystigt i Norge. Det kammede dog over for prinsessen, da hun stillede op til pressemøde efter at have åbnet et seminar, direkte af en journalist blev spurgt, om hun var gravid?
Mette-Marit tog den netop overrakte blomsterbuket under armen, snurrede om på stilletterne og forlod promte stedet i protest!

*Av!!    Døm selv om journalisterne var for strenge - jeg synes den strutter, maven. Helt uden baby!

   Så' det nok!!! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar