Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 25. september 2014

New York, New York

Det vrimler nærmest med kongelige i New York i disse dage. Kong Felipe og dronning Letizia indledte mandag et tre-dages officielt besøg, og vores egen prinsesse Marie deltog igår i arrangementet “The 7th Annual World Focus on Autism”, hvor fru FN-generalsekretær Ban Ki-Moon var en af talerne.
Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary havde begge opgaver i byen i mandags; Mary deltog i en række arrangementer med fokus på piger og kvinders seksuelle og reproduktive sundhed og rettigheder i forbindelse med FNs Generalforsamling - i øvrigt i selskab med hollandske prinsesse Mabel.

Dronning Noor af Jordan deltog i arrangementet "The United Nations 2014 Equator Prize Gala" i Lincoln Center tirsdag aften, mens Kong Abdullah II og dronning Rania samt fyrsteparret fra Monaco, Albert og Charlene mandag aften deltog i åbningen af det 10. "The Clinton Global Initiative". (Dem gør vi ikke så meget ud af her, men de var der stadig...)

Så jo, det vrimler med kongelige i The Big Apple i disse dage. Hollands dronning Máxima er der såmænd også, for at deltage i det årlige FN-topmøde - samme møde som hendes spanske kollegaer, Felipe og Letizia deltager i. De to dronninger og USA' præsidentfrue, Michelle Obama, fandt igår sammen i den store mødesal - Máxima og fru Obama forlod dog mødet noget tidligere end Letizia, som også fik sin mands tale med. 

   Tirsdag aften; Spanien flotte, flotte kongepar til middag med præsident Obama & frue.
   Wauw! Siger vi bare... What a queen!

   Onsdag den 24. september:
   Mon det er fruen og veninden der hviske-tisker, som Felipe "fanger" med mobilen? 
   Michelle Obama forlod salen da hendes mand havde holdt sin tale...
   ...kort tid efter gik Máxima også. Letizia blev tilbage sammen med fru Ban Ki-Moon
   for også at høre Felipes tale ved det store topmøde.


   Dronning Máxima & FN-generalsekretær Ban Ki-Moon, tirsdagen 23. september:

   Mandag formiddag; Mary & Mabel - og udenrigsminister Martin Lidegaard.
 
For det ikke skal være løgn, så var Sverige også på banen i New York, da prinsesse Madeleine - som til daglig bor i byen - og hendes mor, dronning Silvia, deltog fredag i et møde på Columbia University i forbindelse med The World Childhood Foundation. Samme aften deltog de i The Global Citizens koncert i Central Park. En koncert netop til fordel for The World Childhood Foundation, som de to står i spidsen for. 
   Fyrst Albert & fyrstinde Charlene - samt dronning Raina & kong Abdullah II,
   mandag til åbningen af "The Clinton Global Initiative"
   Dronning Noor af Jordan, tirsdag aften til "The United Nations 2014 Equator Prize Gala".
Ingen kommentarer:

Send en kommentar