Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

fredag den 12. september 2014

Kongefamilien fejrede Dansk Røde Kors

Igår aftes fejrede Dansk Røde Kors 150-års jubilæum, og det var Regentparret der lagde lokaler til festlighederne, som foregik i Orangeriet i haven på Fredensborg Slot. Prinsgemalen har siden 2001 været protektor for Røde Kors, og har blandt andet besøgt deres projekter i Europa, Asien og Afrika.

Gæsterne blev budt velkommen med et glas champagne, inden de gik indenfor til en lækker middag. - En middag som havde til formål at skaffe penge til Røde Kors, og derfor skulle alle gæsterne selv betale for at deltage.

Den kongelige familie ankom - som altid - som de sidste, og det var prins Henrik der fragtede sin hustru, sin yngste søn og sine to svigerdøtre fra slottet og ned til Orangeriet i haven, i sin hvide golfvogn. Kronprins Frederik var ikke med, da han i disse dage besøger sportsstævnet "Invictus Games" i London. I forbindelse med besøget overværede Kronprinsen stævnets åbningsceremoni på Queen Elizabeth Olympic Park onsdag aften, sammen med medlemmer af det britiske kongehus. 

Og minsandten om ikke der var genbrugskjoler på programmet i Fredensborg igår (I like). Dronningen var i den flotte kongeblå kjole med hvide kniplinger, som vi har set hende i ved flere lejligheder, bl.a. ved prins Nikolaos' bryllup i Grækenland i 2010, og prinsesse Marie var i lang kjole med mørkeblå blonder som hun også havde på til fest i Tivoli tilbage i maj måned. Kronprinsesse Mary var til gengæld i en ny kjole i en varm gul farve med bredt bælte - ikke ligefrem det pæneste vi har set hende i, vil jeg sige. Fra livet og ned lignede kjolen mest af alt nogle alt for lange gardiner som nogen havde sovet i...!?

I

   Onsdag aften; kronprinsen til åbningsceremoni på Invictus Games i London.

2 kommentarer:

  1. Frederik so charm:) Mary looks great. I love her dress !!! The Queen is very beautiful in her favorite dress. And it is certainly the best in her collection. Marie boring....

    SvarSlet
  2. QM for me also the best. Mary the belt is strange and the clutch also, the dress is a lovely color and brightens the look also she is beautiful. Marie just is plain boring and the dress is like an old tablecloth.

    SvarSlet