Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 16. oktober 2014

Det spanske kongepar besøger Holland

Igår (15. oktober) besøgte Spaniens nye kongepar deres royale kollegaer i Holland. Her stod kong Willem-Alexander og dronning Máxima klar foran Noordeinde Paladset i Haag for at modtage Felipe og Letizia. 
Noordeinde Paladset fungerer til daglig som Kongens officielle arbejdsplads og Palads, og er derfor lukket for offentligheden. 

Det er tydeligt at vi her har at gøre med fire kongelige der virkelig godt kan lide hinanden, det ses tydeligt på deres glade og frie kropssprog - og de to konger, som har kendt hinanden siden de blot var to små drenge, giver altid hinanden et varmt og kærligt kram. Ikke noget med stive, akavede kindkys og håndtryk; her krammes fra hjertet.

Besøget i Holland er en del af kong Felipe og dronning Letizias "introduktions turné" - hvornår de kommer til Danmark vides endnu ikke, men efter besøget i Haag går turen i denne omgang videre til Belgien, Tyskland og Italien.
Efter besøget hos Willem-Alexander og Máxima, fortsatte Felipe og Letizia til det hollandske parlament, hvor de mødte formanden for Senatet og formanden for Repræsentanternes Hus - og sidst på dagen mødtes de med den hollandske premierminister, Mark Rutte.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar