Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 21. februar 2018

Prins Henrik 1934-2018 / Dronningen og blomsterne

Allerede fra morgenstunden, onsdag den 14. februar begyndte folk at lægge blomster og tænde lys foran Fredensborg Slot. Børn lagde tegninger og hilsner - og der var også et par kongekroner imellem 👑 

I løbet af dagen var de enkelte buketter vokset til et sandt blomsterhav - smukt og farverigt, præcis som Prins Henrik ville have elsket det. 


Iført mørk pels og med et smil på læberne gik dronning Margrethe omkring klokken 15.00 onsdag eftermiddag - i strålende solskin - udenfor på pladsen foran Fredensborg Slot, og hilste kort på nogle af den mange fremmødte, der var mødt op for at lægge blomster og kondolere. 

Så smuk og rørende en gestus af Dronningen - hun har lige mistet sin mand og sin elskede gennem mere end 50 år, og alligevel viser hun overskud til selv at gå ud og se det hele på nærmeste hold! 

Onsdag var også dagen, hvor det blev offentliggjort, at Prins Henrik bisættes tirsdag 20. fra Christiansborg Slotskirke og at hans aske dels skal spredes over danske farvande, dels nedsættes i en urne i den private del af Fredensborg Slotshave. 

Også på Amalienborg, Marselisborg og Gråsten Slot blev der lagt blomster og tændt lys, som en sidste hilsen til Prins Henrik 🕯💐🖤

Amalienborg:

Marselisborg Slot:


Gråsten Slot:

Onsdag formiddag var kronprins Frederik og kronprinsesse Mary samt prins Joachim og prinsesse Marie på besøg hos Dronningen på Fredensborg:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar