Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 17. maj 2017

Prinsesse Sofías store dag

Tilbage i maj 2015 lavede jeg et indlæg herinde om den spanske prinsesse Leonors konfirmation. Faktisk er ordet konfirmation forkert, men i mangel på den rette formulering var det dén beskrivelse der var mest passende ... I dag, den 17. maj 2017 blev det så Leonors lillesøster, prinsesse Sofías tur. 


På engelsk hedder det the first holy communion - direkte oversat "det første hellige fællesskab", hvilket i mine ører lyder som noget taget ud af Jehovas Vidner ... Men what ever, prinsessen og hendes klassekammerater havde altså i dag deres first holy communion - hvor de for første gang skal prøve at "tilstå" i en kirke. Vi ikke-katolske, kender nok mest til skriftestolen fra diverse film, hvor hovedpersonen sidder med en væg imellem sig og præsten, imens han/hun tilstår en synd. Præcis hvordan det foregår for de her 10-årige børn til deres first holy communion, ved jeg desværre ikke, men tænker at eftersom familien er med, så kan vi vel godt tillade os at sammenligne det lidt med en konfirmation.

Nå, nu til det vigtigste: billeder af dagens hovedperson og hendes stolte familie. Udover forældrene, kong Felipe og dronning Letizia og storesøster Leonor, var også begge hold bedsteforældre med; kong Juan Carlos og dronning Sofía samt Paloma Rocasolano og Jesus Jose Ortiz, oldemor Menchu del Valle og prins Konstantin af Bulgarien, som er fadder til prinsesse Sofía.

Alle ankom de lige før middag til den lille kirke Asuncion de Nuestra Senora i Aravaca, som er den lille forstadsby til Madrid hvor begge prinsesser til daglig går i skole. Her blev der hilst pænt på de fremmødte og naturligvis stillet op til fotografering - præcis som vi kan lide det! :) 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar