Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 11. maj 2017

Kronprins Haakon - fuldskæg eller ej

I går aftes fejrede den norske kong Harald og hans dronning Sonja deres 80-års fødselsdage i Oslo.Og selvom mange havde hæftet sig ved en temmelig bh-løs kvinde i rød kjole på balkonen - ja, så var aftenens helt store gimmick kronprins Haakons 'skægge' forsvindingsnummer.

Under middagen gik den 43-årige kronprins fra at være udstyret med det fuldskæg, han har båret de sidste 16 år, til pludselig at være helt glatbarberet.

"Det var aftenens store overraskelse. Kronprinsen har jo haft skæg lige siden brylluppet i august 2001. Ja, faktisk var det netop på slottet som brudgom, at vi så ham sådan her sidst. Han fik skæg på bryllupsrejsen med Mette-Marit, havde nogle stubbe i New York, men kom så hjem med fuldskæg," fortalte TV2's kongehusekspert Kjell Arne Totland ifølge tv2.no.

Kronprinsens pludselige og glatkindede forvandling vakte selvsagt en del opmærksomhed og frembragte grin hos de andre gæster.

Ved ankomsten til Operaen dagen efter, blev kronprinsesse Mette-Marit spurgt af pressen, hvad hun synes om sin mand uden skæg: "Han ser fin ud," svarede hun.


Herfra er vi størst fan af kronprins Haakon MED skæg - men det er alligevel sjovt at se, og ganske imponerende faktisk, at han ikke ser en dag ældre ud end da han blev gift (skægløst) og det er alligevel 16 år siden til august ... En flot fyr er han uanset hvad! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar