Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 3. maj 2017

Kong Willem-Alexander 50 år - privat fest

Lørdag aften den 29. april var der så privat fødselsdagsfest i De Kongelige stalde ved Noordeinde Slottet i Haag.
Private venner og dermed også kongelige "kollegaer" var inviteret, men det med at det var en privat fest, må siges at være blevet holdt. Der er kun udsendt to officielle billeder fra festen; et af fødselaren og hans familie der ankommer til festen, og et hvor han danser med sin kone senere på aftenen.

Det er også yderst sparsomt hvad der findes af billeder af de kongelige gæster, faktisk var det kun det spanske kongepar, Kong Felipe og Dronning Letizia der blev "fanget" af fotografer da de forlod deres hotel for at blive kørt til fødselsdag ... Men nu kan vi jo tilfældigvis ret godt lide det spanske kongepar så ingen klager herfra. Dronning Letizia var iøvrigt i en super flot og knald rød kjole fra Stella McCartney - en farve der klæder den spanske dronning SÅ godt! C'est magnifique! Ville vi udbryde hvis vi var et fransk modemagasin - det er vi ikke, så vi nøjes med et kæmpe stort dansk WAUW! 

Af andre kongelige gæster taltes bl.a. vores eget Kronprinspar, Kronprinsesse Victoria og Prins Daniel fra Sverige, Kronprins Haakon og Kronprinsesse Mette-Marit fra Norge samt Storhertugparret fra Luxembourg, Henri og Maria Teresa, samt deres ældste søn og svigerdatter, arvestorhertug Guillaume og Stéphanie. 


   Details ... 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar