Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 9. januar 2014

Selfie - også for de kongelige

Han bliver jo konge engang, den spanske kronprins Felipe - og her får spanierne ihvertfald en konge af folket. Forleden dag (aften) efter at have været i biografen med sin kone, kronprinsesse Letizia, blev Felipe stoppet på gaden af en ung fyr som gerne ville fotograferes sammen med ham. Ikke noget kongelige sædvanligvis imødekommer, men Felipe sagde ja og fik endda Letizia til at agere fotograf. Den unge fyr postede efterfølgende billedet på sin Twitter-profil. Sådan Felipe - thumbs up! 


Det er ikke første gang Felipe lader sig fotografere på denne måde - sidste år besøgte han og Letizia, under deres rejse til USA, Fusion Newsport - hvor "The Morning Show"-værtinden Mariana Atencio benyttede lejligheden til at blive foreviget med den flotte kronprins. Altså come on, hvem ville ikke gøre det? 

   
   Også Letizia lod sig foreviget under besøget på Fusion Newsport.

Og selfie-bølgen ser faktisk ud til også at have "ramt" de kongelige - ganske som det har ramt alle os andre alm. dødelige. Eller ihvertfald noget i den stil... Ihvertfald stillede selv den engelske prins William op til et af de såkaldte selfies, da den 12 årige britiske pige Madison Lambe "fangede" ham juledag på vej fra Sandringham Gods til julegudstjeneste i kirken. Og ifølge avisen The Telegraph, sagde William kækt: "You can't beat a good selfie on Christmas Day." (!!)


Det nærmeste eksempel på et selfie af "kongelig karakter" her hjemme fra, må være da prins Henrik besluttede sig for en søndags-slentretur på Christiania i starten af december. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar