Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 21. januar 2014

Haakon & Mette-Marit hjemme fra romantisk ferie <3

Det er ikke så meget vi har hørt til det norske kronprinsepar her i det nye år. Men ovenpå de seneste måneders heftige debat/rygter/skriverier om utroskab og skilsmisse, ser det faktisk ud til at stormen er ved at lægge sig. 
- Og det er der jo så (selvfølgelig) også delte meninger omkring... 

Personligt synes jeg det er fantastisk, hvis de sammen har fået styr på det hele igen. De er ikke bare Hr. og fru hvem-som-helst, de er trods alt Norges kommende kongepar, så det er klart at der er langt mere på spil, og langt flere og større overvejelser at gøre sig, og beslutninger at tage. 
Men ondsindede rygter/utroskab eller ej, så har de netop været på en romantisk ferie sammen uden børn. Det er første gang overhovedet at parret holder ferie uden børn - så det anses naturligvis (af pressen og lign.) som et klassisk forsøg på at redde ægteskabet; finde hinanden igen og have masser af tid til tosomhed. Og hvis det så er det, så er det da vel kun fedt, er det ikke? Hvis der stadig er kærlighed og dybe følelser imellem dem - og selv hvis tilfældet er, at der har været utroskab inde i billedet, men at Haakon stadig kan finde i sit hjerte, at tilgive sin kone, som han tilsyneladende elsker højere end højt - så er det da sådan det skal være! 
Turen gik i øvrigt til Maldiverne - og "billedbeviser" er der endda også:


Der skrives - og her er det stadig ud fra den overbevisning, at Mette-Marit har haft en affære, ja faktisk flere, og dermed været Haakon utro over flere omgange - at Haakon har valgt at tilgive sin kone. Han elsker hende højt, det har ingen vist nogensinde været i tvivl om, når man ser hvordan han kigger - og altid har kigget  på hende. Men han er blevet svigtet og såret, og har haft brug for tid til at finde ud af, hvad han ville i fremtiden; skulle de skilles eller forsøge at finde kursen igen? 

Nyeste rygter lød på, at Mette-Marit skulle være gravid, da hun tydeligvis har taget lidt på. Det har hun jo fået skyld for før, så den tror jeg ikke på. Hun er vist bare en af de kvinder, hvor kiloene kører lidt op og ned engang imellem.

Men at der nu alligevel ikke er en skilsmisse på vej, er der jo så også nogle der kan "få ondt af" (for nu var det jo lige så spændende) - som her, fra et royalt forum på nettet:
"Stakkels mand! Han kommer til at lide under det her, for evigt og altid fra nu af. Han har allerede tilgivet hende en gang (måske to), og han kommer sikkert til det igen. "En gang utro, altid utro" som man siger. Fremover når MM er ude, enten på officiel rejse eller i privat øjemed, og hun af en eller anden årsag, ikke tager sin telefon, vil han med det samme tænke på det...Jeg har ondt af ham, men samtidig er jeg skuffet over hans beslutning, han virker svag og vattet. Jeg ville ønske han havde nosserne til (ja, undskyld sproget) at gøre noget! Hvordan kan folk respektere ham som mand og kommende konge, når ikke engang hans egen kone respekterer ham - og hele Norge ved det! Sådan en nar."
??!??....!??

Det siges, at det var almindeligt kendt i Norge, at kongeparret, som dengang var kronprinsepar, Harald og Sonja, i slutningen af 80'erne/starten af 90'erne, havde problemer i deres ægteskab. Rygter sagde, at Sonja havde en elsker i Frankrig. Uden at vide om det er sandt, lyder historien på, at de dengang bad om lov til at lade sig skille, men at hverken kong Olav eller regeringen ville give deres tilladelse til det. Siden hen har parret da også fået "arbejdet" på deres ægteskab, for de er da bestemt et af de kongelige par der virker allermest sammentømrede, og med masser af varme og kærlighed imellem sig. Lad os håbe at deres søn og svigerdatter vil få et ligeså langt og godt ægteskab i fremtiden, og at de problemer der nu har været, er drevet over...det fortjener de bestemt.

Igår deltog Haakon og Mette-Marit i øvrigt i overrækkelsen af prisen som "Årets forbillede" på Nobels Fredscenter i Oslo. Her ankom de hånd i hånd og med glade ansigter - præcis som vi kender dem! Dejligt at se det igen. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar