Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 5. januar 2014

Huffington Post roser Marie

Det anerkendte amerikanske medie Huffington Post er fulde af beundring over prinsesse Maries flotte kjole til regentparrets første nytårskur og –taffel på Amalienborg Slot. Det skriver billedbladet.dk. Med overskriften ”prinsesse Maries nytårskjole var bedre end din”, gør Huffington Post det helt klart, at Maries kjole fik alle andre nytårskjoler til at blegne. 

”Alle vores glitrende kjoler fra den store aften er officielt blevet gjort til skamme”, skriver Huffington Post, og forklarer samtidigt, at selvom de er vilde med Danmarks kongelige, så er de ikke altid helt på linje med valget af kjoler. 

Sidste år var de for eksempel ikke begejstret for hverken kronprinsesse Marys farvestrålende orange kjole, eller prinsesse Maries ligeledes farvestrålende pink kjole. Dommen sidste år var bestemt ikke flatterende: ”Vi elsker det danske kongehus, men mellem de lyse krøllede kjoler og tiaraer, var dette ligesom prinsesser til en 80'er afslutningsfest”.

I år har prinsesse Marie heldigvis taget revanche og amerikanerne er begejstret – og med god grund. Prins Joachim havde nemlig ganske god grund til at være stolt over sin smukke hustru på denne festlige aften.   Nytårskur 2013

Ingen kommentarer:

Send en kommentar