Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 11. april 2016

Her har I mig tilbage - Prins Henrik

... Det har han ikke sagt (bare lige for god ordens skyld)  men tilbage er han, den gode prins Henrik - og det er vi mange der er rigtig glade for. Det eneste vi i offentligheden har set til ham i år, efter at Dronningen i sin nytårstale meddelte at han ville gå på pension, var helt tilbage i januar måned; til nytårstaffel og kur den 1. januar, og da han holdt jagt i Grib Skov den 14. januar. 


Men så kom påsken - og den tilbragte Regentparret som altid på Marselisborg. De ankom med toget til Aarhus mandag inden påske (21. marts) og blev i det jyske til torsdag den 31. hvor turen igen gik til Fredensborg. Her modtog Dronningen og Prinsgemalen om aftenen klokken 21, Fredensborg bys fakkeltog på trappen i indre slotsgård - en fast (og smuk) tradition. 

Men mens de stadig var på Marselisborg besøgte Prinsgemalen Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus, hvor han overværede løbet "Prins Henriks Cup", og efterfølgende uddelte ærespræmier. Det skete 2. påskedag.


I mandags (4. april) kl. 11.30 modtog Prinsgemalen så en delegation fra den danske afdeling af Lycée International, St Germain-en-Laye Cedex. En skole vest for Paris, som har dansk undervisning på skemaet, og som Regentparret støtter via deres fond. Modtagelsen fandt sted i Havesalen på Fredensborg Slot. 

OG så er det ganske vist at Prinsgemalen også er med, når der i overmorgen (onsdag den 13. april) kommer officielt besøg fra Mexico. Her vil Prins Henrik være ved sin kones side både ved ankomsten i lufthavnen, og når Mexicos præsident Enrique Peña Nieto og hans hustru Angélica Rivera bydes officielt velkommen til Danmark på Fredensborg Slot - hvor også Regentparret er værter ved en gallamiddag om aftenen. 

Jeg GLÆDER MIG personligt over  igen at se lidt til min (vores) kære Prinsgemal. 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar