Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 17. september 2015

Felipe & Letizia i USA - Dag 2

Onsdag aften bød på et glædeligt gensyn med Georgetown University - universitetet hvor Felipe fra 1993-1995 tog sin kandidatgrad i International Relations. Her blev de modtaget af universitetets præsident, John Degioia og de tog sig desuden god tid til at hilse på de mange fremmødte og til at stille op til et par selfies - Felipe gav endda en autograf, noget kongelige ellers aldrig gør. 

Indenfor holdt Felipe hele to taler; en i det enorme bibliotek og en i det telt i universitetets have hvor selve middagen fandt sted, og igen blev der også taget selfies i haven sammen med de spanske studerende, som vel nok synes det var stort at deres kongepar "lige kom forbi" til en hyggelig aften.
- For parret så bestemt ud til at have haft en dejlig aften, da de senere på aftenen igen forlod Georgetown; smilende, smukke og i godt humør.

   Virkelig smuk frisure - og ryg. Details ...
   1995 ... 

Felipe indledte onsdagen med en business morgenmad på ambassaden og et seminar om de transatlantiske forbindelser, arrangeret af Wilson Center og Royal Elcano Institute. Imens besøgte Letizia the National Cancer Institute på Washington Hospital hvor hun mødtes med det medicinske team og deltog i en briefing. Hun blev desuden vist rundt i kræftforskningslaboratorierne i den pædiatriske enhed.

Inden hun igen forlod hospitalet tog hun sig tid til at hilse på pigen Cindy, der selv er i behandling for kræft. Cindy postede senere sit billede på Twitter og fortalte hvor meget mødet med Letizia, og ikke mindst hvad den spanske dronnings ord, betød for hende.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar