Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 15. september 2015

Felipe & Letizia i USA - fødselsdag i Det Hvide Hus

Der blev budt varmt velkommen ved Det Hvide Hus i Washington DC, da det spanske kongepar tirsdag kom på besøg. Kong Felipe og dronning Letizia er på et fire dages officielt besøg i USA, og indledte det hele på Mount Vernon, George Washington og fru Marthas hjem og nu hvilested. Her deltog de bl.a. i en kranselægnings ceremoni og fik en rundvisning på den store ejendom.

Tirsdag var desuden dronning Letizias 43-års fødselsdag, og mens hendes mand holdt møde med præsident Obama og en flok andre mægtige mænd i det legendariske ovale værelse, drak Letizia te med fru Michelle der efterfølgende inviterede Dronningen tværs over plænen foran Det Hvide Hus, for at se hendes urtehave. 
Selvfølgelig blev der også taget det obligatoriske "par og par billede" foran en af Det Hvide Hus' utallige pejse, inden der blev kindkysset farvel og tak for i dag.

Det må være en speciel oplevelse for Letizia at besøge Det Hvide Hus; i 2001 stod hun ude foran palæet og rapporterede hjem til de spanske tv-seere omkring Præsidentvalget - og nu 15 år senere besøger hun huset som dronning og æresgæst - og så ovenikøbet på hendes fødselsdag. Wauw! 

Senere på dagen var parret til møde med Senatets udvalg for Udenlandske relationer på Capitol Hill, hvor der i dagens anledning blev serveret cupcakes til kaffen - der var jo en fødselar med til bords. Om aftenen var der reception for spanske borgere i Washington.


   Tirsdag formiddag ved Mount Vernon


    Møde på Capitol Hill
   Parret ankom til Washington DC mandag, det "afslørede" James Costos på Twitter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar