Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 4. november 2014

Plastic fantastic....eller noget

Skønhed kommer som bekendt indefra (men lidt læbestift skader jo aldrig, som bogen siger) - Nogle gange er det ligesom bare ikke nok. Brugen af botox og restylane er steget markant de seneste år, og ture under kniv og kyndige lægehænder er også vældig flittigt brugt. Og det er altså ikke længere kun i Hollywood, der jagtes evig ungdom og model-lækker skønhed, også blandt "almindelige mennesker" er det blevet langt mere normalt - OG selvfølgelig er det også nået ind i de kongelige rækker. Ihvertfald nogle steder. Så er spørgsmålet jo så bare, om det er godt eller skidt...

Dronning Silvia var, da jeg var barn, den klart smukkeste dronning jeg kunne komme i tanke om - det er hun bestemt ikke længere! Og det skyldes ikke bare at hun har fået langt yngre "konkurrenter", det skyldes i dén grad alle de totalt ødelæggende ansigtsløftninger hun begyndte at få lavet allerede for en del år tilbage efterhånden. Det naturlige levende ansigtsudtryk, mimikken og smilet er jo fuldstændig ødelagt, og jeg vil vove at påstå, at hun ville have set yngre ud i dag -  eller i det mindste alderssvarende på den pæne måde - hvis ikke hun havde fået lavet noget som helst. Hun lignede jo ikke ligefrem en der ville ældes virkelig grimt, tværtimod.


I 2008 ændrede den spanske kronprinsesse Letizias næse pludselig udseende - det blev endda bekræftet af hoffet "at prinsessen havde fået foretaget kirurgi på hendes næse, for at rette brusk og afhjælpe et vejrtrækningsproblem". Altså operationen skulle være foretaget udelukkende pga. nogle sundhedsproblemer. Hmm, right? Den hopper jeg nu ikke helt på, for stiller du journalisten Letizia Ortiz op imod nu dronning Letizia, så skal billederne ikke engang nærstuderes for at afsløre, at der er sket mere med det ansigt end blot en næseoperation. Uden tvivl. 
Jeg synes hun er smuk, absolut - og det var hun såmænd også før hun blev kongelig - men jeg håber hun stopper i tide, inden hendes ansigt bliver ødelagt og ender som en ukendelig katastrofe....Please stay beautiful, Letizia - det fortjener din mand ;-)


Vores egen Mary er der altså også sket noget med, siden hun rendte rundt omme på den anden side af jorden og hed miss Donaldson. Dengang var hun for det første mere buttet, men hun smed en del kilo da hun skulle til at være dansk prinsesse. Hatten af for det - det giver nu engang en langt bedre livskvalitet og bedre selvværd at være slank (siger en der selv har smidt 30 kilo) men jeg tror ikke længere vægttab kan gøre det. Der er på det seneste sket noget med Marys ansigt, og på billeder fra afsløringen af årets julemærke i sidste uge, ses det temmelig tydeligt at der er sket noget med kinderne. De er helt stive og oppustede og hendes ansigt ligner faktisk dronning Silvias!!? (Oh God!)


I Monaco gik den sydafrikanske olympiske svømmer, Charlene Wittstock rundt og havde skæve tænder og et - åbenbart - forkert ansigt, så det blev fikset inden forlovelsen med fyrst Albert. Tænderne kan jeg forstå, men huden er da efterhånden så hårdt pumpet at hun overhoved ikke ligner sig selv. Ihvertfald ikke som hun oprindeligt så ud - og det er vel dét der skulle være kunsten; at bevare sit udseende, men samtidig bevare det lidt yngre look fremfor at ældes for hurtigt? At blive stiv i betrækket og totalt udtryksløs, det klæder sgu ikke nogen.


Sidst på året i 2012, bragte sladderbladet Se & Hør paparazzibilleder af prinsesse Marie, taget udenfor en skønhedsklinik i Frankrig. Gætterierne kørte, og da Marie sammen med prins Joachim dukkede op til Nytårskur på Amalienborg den 1. januar var pressen ikke længere i tvivl; der var sket noget på bryst-fronten. Måske et løft, måske et implantat - der var ihvertfald kommet mere fylde på næstøverste etage af prinsessen.
Faktisk har de samme spekulationer kørt i Spanien, omkring den radmagre Letizia; så har hun bryster, så har hun ikke...trylle trylle? Naaaah, tror måske også bare de kongelige har opdaget wonderbra'en. Mon ikke?


Pudsigt nok bragte Dronningen emnet om evig skønhed op, i sin nytårstale netop dét år (2012) tror nu ikke det har noget med Maries operation at gøre, but still: 
– " Der er en tendens i tiden til at tegne et billede af det perfekte liv med ægtefælle, børn, et inspirerende arbejde, spændende fritidsinteresser, et ungdommeligt udseende, uanset alder. Hvem kan leve op til det alt sammen? Hvorfor skal vi dog det? Vi møder jo alle sammen modgang før eller siden. Vi knækker halsen på de kriser, der kan ramme os, hvis kun det perfekte – og overfladiske – liv er godt nok," fastslog Dronningen.

Picture time, folks. Døm selv; plastic fantastic eller ej? 


   Selv uden et "før-billede" at sammenligne med, er det tydeligt
   at Marie-Chantal har fået fyldt botox i ansigtet. Hun har virkelig
   fået den der plastik-blanke overflade i huden som er ret afslørende.

3 kommentarer:

 1. Also Maxima uses botox and more, check her pictures and Marie has had her nose done also.

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay, I wasn't aware of Máxima using botox or the nose job on Marie.
   I think that somewhere I read that also Mette-Marit had something done to her nose... I'll sure check it out :-)

   Slet
 2. Mary is wandering into Silvia's territory these last times. Check her pictures at the Bambi awards.
  Marie's mother had plenty of plastic surgery though it's quite nicely done. No wonder her daughter did the same with her nose and chest.

  SvarSlet