Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 3. november 2013

Mindehøjtidelighed for prins Friso

Den 16. august tog den hollandske kongefamilie afsked med prins Johan Friso, ved en privat begravelse i landsbykirken i Lage Vuursche, hvor kun de allernærmeste deltog. Igår eftermiddags var familien samlet igen, til en større mindehøjtidelighed i Den Gamle Kirke i Delft, hvor også venner og bekendte var til stede for at mindes prinsen som døde alt for tidligt, alt for ung, og efterlod sig kone og to små døtre.

Kronprins Haakon var mødt op sammen med sin søster, prinsesse Märtha Louise og hendes mand Ari Behn, og af "andre kendte hoveder" deltog bl.a. Desmond Tutu, Kofi Annan, og Bono, samt den hollandske minister-præsident Mark Rutte.

Både kong Willem-Alexander og hans lillebror, prins Constantijn holdt tale under mindehøjtideligheden i den smukke landsbykirke. Begge deltog naturligvis sammen med deres koner, dronning Maxima og prinsesse Laurentien, men ingen af dem havde børn med. De eneste børn der deltog igår var prins Frisos egne døtre, Zaria og Luana, som trygt fulgtes med farmor Beatrix og mor Mabel.
   Prins Frisos moster, prinsesse Christina fulgtes til 
   mindehøjtideligheden med sine to børn, Bernardo og Juliana.
   Once upon a time... <3
Ingen kommentarer:

Send en kommentar