Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 7. november 2013

Maria-Olympia - fra nuttet baby til top-tjekket it-girlSom alle andre, vokser kongelige børn sig også voksne med tiden - os der husker dem som små nuttede babyer, kan måske have lidt svært ved at forstå at de vokser hurtigt (når nu vi ikke selv ældes...?!) - men det gør de altså, se bare på Maria-Olympia, datter af græske kronprins Pavlos og Marie-Chantal; engang, for ikke længe siden, var hun den yndigste lille tuttenuttede pige. Nu er hun fyldt 17 år, og ligesom mange andre på samme alder, ligner hun mest af alt "en lille voksen". Lidt Paris Hilton-agtig faktisk - uden fysisk at ligne Paris Hilton (giver det mening?) En it-girl som det hedder; smart, dyr og smuk! 

Hendes titel lyder Prinsesse Maria-Olympia af Grækenland og Danmark, hun blev født i New den 25. juli 1996, og er altså i dag 17 år gammel. Hun er ældste barn, og eneste datter af kronprins Pavlos og Marie-Chantal. Da hun var to år gammel og nybagt storesøster til Constantine-Alexios, flyttede familien til London hvor også farmor og farfar, dronning Anne-Marie og Kong Konstantin bor. Siden kom der yderligere tre brødre til; Achileas-Andreas, Odysseus-Kimon og Aristidis-Stavros. 

Tidligere på året bragte magasinet Vanity Fair en større fotosession af Maria-Olympia - og mor Marie-Chantal, som nu må siges at have fået lidt "konkurrence" på den front. Det er nok lidt fordomsfuldt, men mon ikke det er lidt "hårdt" for en kvinde der har været evigt smuk og i fotografernes søgelys, nu at skulle dele pladsen med sin datter? Mest fordi jeg personligt tænker, at moren selv gerne vil fremstå evigt ung.....synes ihvertfald jeg aner noget botox under den royale hud på nogle af de seneste billeder af Marie-Chantal.


   Botox, mama? 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar