Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 28. november 2013

Mary i børnehave

Tirsdag besøgte kronprinsesse Mary børnehaven Troldehøj i Helsingør, hvor der både blev budt på kager og leveret underholdning af Hr. Skæg (kendt fra Ramasjang)
Børnehaven anvender det pædagogiske materiale "LæseLeg", som er udviklet af Mary Fonden, og skabt med henblik på at udvikle børns kommunikative færdigheder og sproglige kompetencer via læsning, med fokus på dialog mellem barn og voksen, samt kreative aktiviteter. "LæseLeg" bruges nu i 500 børnehaver rundt omkring i hele landet.

- Jeg har en forståelse for og kan sætte mig ind i, hvad det betyder, når man ikke kan sætte ord på sine tanker, følelser, ønsker og jeg ved, hvor frustrerende, det kan være. Det kan også være meget isolerende. Og vi skal sørge for de børn, der har et lille sprog, får de bedst mulige forudsætninger for at forbedre deres sprog, så de ikke bliver isoleret, men bliver en del af det dejlige fællesskab, der eksisterer i børnehaver, sagde Mary efterfølgende til bt.dk.

Det med at føle sig udenfor, mærkede hun selv til, da hun for 12 år siden flyttede til Danmark, og endnu ikke kunne sproget. Derfor var det også nærliggende for kronprinsessen via Mary Fonden, at udvikle konceptet "LæseLeg". 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar