Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 12. marts 2018

Sveriges nye prinsesse

Klokken 00.41 fredag den 9. marts 2018 nedkom den svenske prinsesse Madeleine med sit og Chris O’Neills tredje barn; en lille pige. 

Prinsessen vejede ved fødslen 3465 gram og var 50 cm lang, og kom til verden på Danderyd Hospital i Stockholm - hvor også det første billede vi fik at se af den lille prinsesse er taget. 


    👑🎀 Adrienne Josephine Alice 🎀👑

Kong Carl Gustaf har netop nu til formiddag, afsløret navnene, tiltalenavn og titel på sit og dronning Silvias syvende barnebarn. Det skete på et såkaldt konselj på Stockholms Slott.

Med kronprinsesse Victoria ved sin side fortalte den stolte morfar, at det nyeste medlem af kongefamilien skal hedde Adrienne Josephine Alice.

Han fortalte også, at den lille prinsesse får hertugdømmet Blekinge, og dermed er hendes officielle titel H.K.H. Adrienne Josephine Alice, Prinsesse af Sverige, Hertuginde af Blekinge. 


Klokken 12 er der taksigelsesgudstjeneste (Te Deum) i Slottskyrkan. Her fejrer den kongelige familie, sammen med det officielle Sverige og hoffets medarbejdere, fødslen af den lille prinsesse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar