Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

fredag den 1. september 2017

Babyboom i det svenske kongehus

Der må siges at være baby-boom i det svenske kongehus. Søndag aften offentliggjorde prinsesse Madeleine på sin even Facebook side, at hun og Chris O'Neill venter deres tredje barn. 
Kungahuset.se fortæller i en pressemeddelelse at barnet forventes til verden i marts måned næste år. Parret har fået deres børn med relativ korte mellemrum; prinsesse Leonore blev født den 20. februar 2014 og allerede året efter, nemlig den 15. juni 2015 kom hendes lillebror, prins Nicolas til verden.

Igår, den 31. august nedkom prinsesse Sofia så med sit og prins Carl Philips andet barn; en søn. Også han kommer relativt hurtigt efter hans storebrors ankomst til verden, som fandt sted den 19. april sidste år. Man må sige at den svenske børneflok i dén grad kan få meget glæde af hinanden, eftersom alle stort set er jævnaldrende. Ældste barn i flokken er prinsesse Estelle som blev født den 23. februar 2012. Hendes lillebror, prins Oscar er født den 2. marts 2016 - halvanden måned før sin fætter, prins Alexander som igår blev storebror ... 

Der afholdes Taksigelsesgudtjeneste, den såkaldte Te Deum i Slottskyrkan for Sveriges nye(ste) prins på mandag klokken 12.15. Inden da afslører hans farfar, kong Carl Gustaf også navne og titler på den lille gut. Det sker på et koncilmøde på Kongeslottet i selskab med den svenske regering kl. 11.15.

Den lille prins kom til verden på Danderyds Sjukhus i Stockholm klokken 11.24. 
Han vejede 3400 gram og målte 49 cm. Først offentliggjorde det svenske hof blot, at prinsesse Sofia var nedkommet med et sundt og velskabt barn - det var barnets far, prins Carl Philip der senere på dagen selv fortalte pressen at det var en lille dreng der var tale om. 

   Prinseparret med en nyfødt prins Alexander i april sidste år:
   Prins Alexander på hans 1-års fødselsdag den 19. april i år:
   De nybagte bedsteforældre foran Danderyds Sjukhus igår:

  Prinsesse Madeleine søndag aften på Facebook: 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar