Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

lørdag den 22. august 2015

Marie åbnede Copenhagen Cooking Festival 2015

Det var en veloplagt og velformuleret prinsesse Marie der igår holdt åbningstalen ved årets Copenhagen Cooking Festival på Restaurant Toldboden.


"Madkulturen betyder noget for os alle sammen. For 10-15 år siden begyndte en gastronomisk revolution i København, som har bredt sig til hele landet, ja hele Skandiavien," fortalte prinsessen og hentydede til superkokken René Redzepi og hans berømte Noma-restaurant.

"Hvert år kommer der flere Michelin-stjerner til København og til Danmark og stadig flere spændende koncepter og lovende kokke slutter sig til det gode selskab. Det skandinaviske og danske madlandskab ændrer sig hastigt uden at glemme vores lækre smørrebrød. København bliver konstant omtalt som en af de vigtigste gastronomiske byer i verden.

De næste 10 dage er der flere end 150 unikke events i København og jeg glæder mig til at opleve og smage festivallen. Velbekomme," sluttede en solbrun og elegant prinsesse Marie sin tale af, før hun satte sig til langbordet langs med kajen ved Nordre Toldbod, hvor hun i øvrigt sad med en fantastisk udsigt til Kongeskibet Dannebrog. Her blev der serveret dampede muslinger med sauce og grøntsager.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar