Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

lørdag den 8. august 2015

Joachim & Marie - Copenhagen Historic Grand Prix

Med ørepropper i ørene overværede prinsesse Marie sidste weekend, sin mands fortræffeligheder på racer-banen, og både prinsesse Athena og prins Henrik var med til Oktan-festen - den seksårige prins var endda med sin far på vinderpodiet. 

Prins Joachim og den nidobbelte Le Mans-vinder Tom Kristensen fløj hinanden I'm halsen af bar glæde, da deres 3. plads var en realitet til Copenhagen Historic Grand Prix på Bellahøj Park, og prins Henrik sad højt på sin fars skuldre da der blev overrakt blomster til racerkørerne.

Prinsesse Marie, prins Henrik og prinsesse Athena nød en dejlig søndag ganske hjemmevant mellem oktan-os og motor-støj. Prinsesse Marie med ørepropper og børnene med høreværn.

"Jeg kan rigtig godt li' at se motorsport, så jeg er bestemt ikke tvangsindlagt. Det er egen fri vilje og det er meget hyggeligt, og samtidig er holdet jo så dygtige," sagde Marie rosende om prins Joachim og hans team. - "Så det er en stor for fornøjelse for alle. Selv Athena synes godt om biler, jeg tror det ligger i generne."


   Børnene var også på Bellahøj Park om lørdagen, for at heppe på deres farmand. Imens
   var mor-Marie på Bornholm for at deltage i Beredskabets Dag i Allinge.

... Imens i Allinge Havn, Bornholm; Prinsesse Marie deltager som protektor i Beredskabets dag.Ingen kommentarer:

Send en kommentar