Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

mandag den 3. august 2015

Familiefotografering på Gråsten Slot 2015

Bloggen har holdt ferie i en god uges tid, og det betyder jo at der er lidt at samle op på nu hvor jeg er tilbage - bl.a. den årlige familiefotografering på Gråsten Slot, som foregik lørdag formiddag den 25. juli. - Og jovist var der familiefotografering, men det var altså en temmelig lille flok; over halvdelen af familien manglede, men det kan jo nok være svært at få det hele til at gå op? 
Kritikere mener at prins Joachim og prinsesse Marie med deres fire børn ligefrem var blevet bedt om at blive væk, så Kronprinsfamilien kunne få lov at "blomstre" og være i centrum... Personligt har jeg godt nok svært ved at forestille mig Dronningen bede sin yngste søn om at blive væk. Det lyder faktisk helt tåbeligt i mine ører!

Udover Regentparret og Kronprinsparret med deres fire børn, var kun den ældste af prinsesse Benediktes børn, nemlig prinsesse Alexandra til stede sammen med hendes lille familie; manden grev Jefferson og børnene Richard og Ingrid (virkelig køn pige, i øvrigt) og familiens hund som legede lystigt med prins Christian og prins Vincent.

Nå men vi starter faktisk fredag, hvor familien (også ganske traditionelt) kom ud på trappen foran Gråsten Slot klokken 12, for at overvære vagtskiftet. Her viste både dronning Margrethe og prins Henrik at når de holder fri, så holder de fri - også hvad angår tunge tøjbeslutninger; Dronningen tonede frem på trappen i sine højtaljede cowboybukser (kun set lignende under ferier på Château de Cayx) og Prinsgemalen var hoppet i sorte joggingbukser - med eget monogram vel at mærke :-) Desuden kom dronning Margrethe slentrende med en smøg i hånden, da flokken lørdag var på vej ud i slotshaven for at blive fotograferet...
Længe leve vores usnobbede regentpar.


Lørdag den 25. juli 2015, Gråsten Slotspark


Ingen kommentarer:

Send en kommentar