Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 5. maj 2015

Prinsgemalen tilbage ved Dronningens side

Dronningen havde fået ny regnfrakke (den gamle er jo udstillet på Frederiksborg Slot), hofhundene gik pænt i snor og Prinsgemalen var tilbage ved sin kones side, da Regentparret i dag klokken 12, officielt gik om bord på Kongeskibet Dannebrog i Københavns Havn. Det skete naturligvis med 27 kanonsalutter fra Batteri Sixtus. 

Hen over sommeren vil Dannebrog bl.a. bringe Regentparret til Færøerne (den 15.-19. juni) og Grønland (den 9.-23. juli). Togtet til Grønland omfatter besøg i både det nordlige- og vestlige Grønland.


Men noget helt andet...Så fik vi jo ikke rigtig kommenteret på Prinsgemalens Venedig-tur, umiddelbart efter hans udeblivelse fra Dronningens 75-års fødselsdag. Vi undlod ligesom at gå ind i debatten, for helt ærligt så er vi jo Henri-fans herpå bloggen og vi vælger derfor at TRO PÅ at manden var møghamrende syg i dagene op til - og i særdeleshed på selve dagen - og derfor måtte blive under dynen, mens resten af familien (og Danmark) fejrede hans kone. - At det så lige præcis var dagen efter fødselsdagen, at prins Henrik slog dynen til side i sovegemakket på Fredensborg, og rejste sig fra sygelejet for at rejse til Venedig, det så selvfølgelig lidt mærkeligt ud. Om ikke andet, kan man vel godt tillade sig at kalde det for temmelig dårlig timing. Men igen; vi ved jo ikke hvad der ligger bag. Vi kan gætte ligeså tosset vi vil, men vi ved det ikke! 

Det er i siden kommet frem, at umiddelbart efter at Prinsgemalen var vel hjemme i Danmark igen, blev han set på Rigshospitalet. Det var forrige torsdag, ugen efter fødselsdagen, hvor han efter sigende havde været til nogle undersøgelser. Og i sidste uge kom det så frem, at han inden turen på Riget er blevet undersøgt på flere andre hospitaler...Hmm, tænker jeg; har folk mon ikke været for hurtige til at dømme manden? Han fylder trods alt 81 i næste måned, sygdom af enhver art er ikke noget at spøge med i hans alder.

Kongehuset bekræftede i første omgang blot, at prins Henrik var rejst til Venedig. Men få timer senere meddelte de, at Prinsgemalen var rejst ‘til Sydeuropa for at komme sig helt efter at have været sengeliggende’. Kongehuset holder fast i, at manden VAR SYG - så det var han nok. Godt at se ham "på banen" igen... :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar