Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

onsdag den 20. maj 2015

Kronprinsparret i Tyskland - dag 2

Kronprinsparret aflægger i disse dage officielt besøg i Tyskland (19.-21. maj 2015). Parret besøger Hamborg og München for at stå i spidsen for en dansk erhvervsdelegation, hvor over 100 virksomheder forventes at deltage. Under temaet "Danish Living/Dänisches Leben" vil der under besøget blandt andet være fokus på arkitektur, energi, miljø, medicinalvarer, gastronomi og design.

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary indledte andendagen af deres Tysklandsbesøg, med et besøg på Holsten Bryggeriet, der er ejet af Carlsberg. Her var der præsentation af bryggeriet og dets aktiviteter. 

Efterfølgende gik turen videre München, hvor der var officiel modtagelse ved Bayerns ministerpræsident Horst Seehofer og frue på slottet Residenz. Ministerpræsidenten var efterfølgende vært ved en frokost for Kronprinsparret, hvor Kronprinsen også holdt tale.

Derudover bød dagen bl.a. på besøg ved en konference om diabetes, genåbning af Ecco's Flagship store og officiel åbning af Georg Jensens bye Flagship store, inden parret om aftenen rundede dagen af ved en festmiddag på slottet Residenz.

Det fulde program for hver enkelt dag, kan i øvrigt ses nederst i hvert indlæg.

    Ankomst til München

               * Program onsdag den 20. maj, Hamborg og München


Klokken 9:50: Besøg hos Carlsberg-bryggeri: Kronprinsparret aflægger besøg hos Holsten Bryggeriet, der er ejet af Carlsberg og præsenteres for bryggeriet og dets aktiviteter, her vil kronprins Frederik også være med til at ølbrygningen.

Klokken 13: Modtagelse på slottet Residenz i München: Kronprinsparret modtages af Bayerns ministerpræsident Horst Seehofer og frue på slottet Residenz.

Klokken 13:45: Frokost i Antiquarium: Bayerns ministerpræsident er vært ved frokost med blandt andre kronprinsparret. Kronprins Frederik skal tale.

Klokken 15:10: Besøg ved konference om diabetes: Kronprinsparret aflægger besøg ved konferencen "Politisk bæredygtige diabetesstrategier - en dansk-bayersk dialog" arrangeret i samarbejde med Novo Nordisk.

Klokken 15:50: Genåbning af ECCO's 'Flagship Store': Kronprinsparret vil genåbne ECCO's Flagship Store, da ECCO har redesignet deres butikker med henblik på at inddrage dansk design.

Klokken 16:30: Officiel åbning af Georg Jensens nye 'Flagship Store': Kronprinsparret deltager i åbningen af Georg Jensens første Flagship Store i München.

Klokken 19:30: Middag for erhvervsdelegationen: Kronprinsparret deltager i festmiddag for de deltagende danske virksomheder og øvrige gæster på slottet Residenz.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar