Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

tirsdag den 13. januar 2015

Marie på Sygehus besøg

På ganske lovlig vis, krydsede prinsesse Marie igår Storebælt, for at besøge den nye tilbygningen på Sygehus Sønderjylland i Aabenraa. Her blev hun vist rundt i det knapt 600 millioner kroner dyre byggeri, og talte med både patienter og medarbejdere, som har deres dagligdag i det nye akutsygehus. 
2 kommentarer:

 1. Hej! Er vild med din blog! Jeg ville elske hvis du havde lyst til at tjekke min egen blog ud, og lade mig høre hvad du synes. Her er et link: http://kronprinsenfrederik.tumblr.com
  Ville du evt dele nogle af dine billed kilder med mig, eller lade mig bruge dine billeder, naturligvis med kreditering? :)

  SvarSlet
 2. Hej Julie :-)
  Tusind tak for de fine ord, det er SÅ skønt at vide at nogen læser med og ligefrem kan lide det de ser herinde. Det gør mig glad at vide :-)
  Jeg har også været en tur fordi din blog nu og har føjet dig til mine "faste punkter" - den er jo super fin og fuld af skønne billeder.
  Og mht. billeder så ejer jeg ikke nogle af dem jeg poster, jeg finder dem rundt omkring på de forsk. blogs og royale forums jeg følger, men du må (for min skyld) bruge alle dem du finder herinde :-)
  Rigtig god onsdag fra en royalist til en anden. Christina

  SvarSlet