Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 20. marts 2014

Haakon og Mette-Marit i Vietnam

Tirsdag aften ankom norske kronprins Haakon og kronprinsesse Mette-Marit til den vietnamesiske hovedstad Hanoi. Her blev de varmt modtaget foran det luksuriøse hotel Metropole, af en flok norske og vietnamesiske børn, der havde flag og blomster med.

I går morges startede det officielle program så, ved at kronprinsparret blev budt velkommen af Vietnams vicepræsident, fru Nguyen Thi Doan, udenfor præsidentpaladset i Hanoi.
Senere spiste parret frokost på Historisk museum, hvor også kronprinsessen holdt sin første tale på turen, og de besøgte Litteraturtemplet hvor de gik hånd i hånd og nød de smukke omgivelser.

Om eftermiddagen besluttede parret sig for at tage en tur i cykeltaxi i Hanois kaotiske gader, hvor biler, lastbiler, cykler og knallerter kører hulter til bulter i alle retninger - det gælder jo bare om at komme først frem. Her tog Haakon sin iPhone frem og forevigede sig selv, sin kone og den gode stemning på et såkaldt selfie.

Besøget i Vietnam varer tre dage, og udover Hanoi skal parret besøge byerne Hue og Ho Chi Minh City, så det er et tætpakket program. Mette-Marit vil være med til det meste, selvom hun ikke er kommet sig hundrede procent efter sin nakkeoperation i november. 

Onsdag aften var der officiel middagsbanket, og venskabskoncert i Operahuset.

   Foto fra Mette-Marits private Twitter profil.

   Onsdag den 19. marts - det officielle program starter


Ingen kommentarer:

Send en kommentar