Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

torsdag den 10. oktober 2013

Mary - Europas mest elegante prinsesse

Kronprinsesse Mary var oppe imod syv andre royale kvinder, da læserne af det britiske magasin Hello skulle stemme på, hvem der er Europas mest elegante prinsesse.

Resultatet er ikke til at tage fejl af. Vindertitlen går til vores egen stilrige kronprinsesse Mary, som er løbet med over 38 procent af stemmerne. Dermed kan hun nu, ifølge Hello, kalde sig for den mest elegante prinsesse i Europa. Det skriver Billed Bladet torsdag på deres hjemmeside.

41-årige Mary snupper førstepladsen for næsen af spanske kronprinsesse Letizia, der får en andenplads med 26,1 procent af stemmerne, mens tredjepladsen går til hollandske dronning Maxima med 15,6 procent af stemmerne. På fjerdepladsen med 8,1 procent er svenske kronprinsesse Victoria, mens fyrstinde Charlene fra Monaco får 5 procent af stemmerne og dermed snupper femtepladsen.

Belgiske dronning Mathilde, norske kronprinsesse Mette-Marit og prinsesse Stephanie af Luxembourg er bundskraberne i afstemningen med 3,6 procent, 2,2 procent og 1,3 procent af stemmerne. Om man så er enig, det er jo en helt anden sag... :-)

And the winner is: Danmarks kronprinsesse Mary
2. Pladsen: Kronprinsesse Letizia af Spanien.
3. Pladsen: Hollandske dronning Maxima.
4. Pladsen: Kronprinsesse Victoria af Sverige.
5. Pladsen: Fyrstinde Charlene af Monaco.
Og bundskraberne....
Dronning Mathilde af Belgien.
Kronprinsesse Mette-Marit af Norge.
Prinsesse Stephanie af Luxembourg.

3 kommentarer:

  1. http://hgdstephanie.blogspot.com/

    SvarSlet
  2. Ihh altså! Jeg synes da Marie fortjener en plads på top 10 og ligeledes den smukke Madeleine. Det sidste fugleskræmsel kunne da godt være prydet med en flottere model.

    SvarSlet
  3. Ja, det undrer også mig, at hverken Marie eller Madeleine er med på listen. Meget endda...

    SvarSlet