Tomorrow's crowned heads

Tomorrow's crowned heads

søndag den 27. oktober 2013

Frederik og Mary "in a land Down Under"

Kronprins Frederik og kronprinsesse Mary aflægger i disse dage (d. 24. - 28.oktober) besøg i Sydney, Australien, som protektorer for 40-års jubilæet for Operahuset i Sydney.
Parrets officielle program startede i torsdags, hvor de om formiddagen stillede op til fotografering ved Operahuset. Her hilste de på de mange fremmødte, og blandt dem var en gammel kending af kronprinsesse Mary, nemlig en tidligere nabo fra barndomstiden i Hobart, Melanie Cleary. Hun og Mary udvekslede et stort, varmt kram, og Melanie Cleary takkede for de smukke blomster, som Kronprinsparret sendte hende, da hun mistede sin mor for fire måneder siden. " Jeg takkede hende for den smukke buket blomster, hun og Frederik sendte da min mor døde. - Velbekomme, og vi tænker på dig, svarede Mary", fortalte Melanie efterfølgende til pressen.
Senere torsdag deltog Kronprinsparret bl.a. i lanceringen af det tværfaglige udvekslingsprogram "MADE by the Opera House" for danske og australske arkitekt-, ingeniør- og designstuderende, og 
om eftermiddagen besøgte De Five Dock Primary School i Sydney, og overværede her præsentationen af læsekonkurrence "Premiers Reading Challenge", der har til formål at opfordre børn til at læse flere bøger. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar